Pedagogiset ryhmänohjauksen iltapäivät

Julkaistu: 12.01.17 · Kategoria: Tapahtuma

Kepeli-konsteja monikulttuurisen ohjauksen kiipeleihin!

Kevään pedagogiset ryhmänohjauksen iltapäivät:

  • RYHMÄN OHJAUS JA RYHMÄYTYMINEN  ke 17.5. klo 12:30-16:00
  • ARVIOINTI JA OPITUSTA KESKUSTELU  to 8.6. klo 12:30-16:00

Paikka: Tanssistudio (H1006), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Hämeentie 161 (Helsinki)

Pelkät hyvät harjoitteet eivät aina riitä onnistuneeseen ohjaukseen monikulttuurisissa ryhmissä. Kokoammekin Kepeli-hankkeessa tarinoita monikulttuurisen ohjauksen haasteista. Tule mukaan jakamaan omia tarinoitasi – ja ideoimaan ja kehittämään niihin ratkaisuja. Tavoitteenamme on koosta haasteista ja ideoista kauan kaivattu monikulttuurisen ohjauksen opas.Tule mukaan jakamaan kokemuksia ja hakemaan ideoita! Ensimmäisessä pajassa keskitytään erityisesti ryhmäytymiseen, jälkimmäisessä arviointiin ja opitusta keskusteluun. Voit osallistua yhteen tai molempiin pajoihin.

Kepeli-pajojen tavaramerkki on hauskuus – ilon kautta kohti haasteita!

Kouluttajina:

  • Anita Ahlstrand lehtori, Liikkuminen ja toimintakyky. Asiantuntija liikkeen, kehon ja vuorovaikutuksen hyödyntämisessä toimintakyvyn tukena sekä luovissa ja toiminnallisissa menetelmissä.
  • Jouni Piekkari draamakasvattaja FM. Asiantuntija monikulttuurisuustyössä, osallistavissa menetelmissä ja toiminnallisessa kielenoppimisessa.

Ilmoittautumiset 14.5. mennessä: Ilmoittautumislomake

Kepeli-hankkeen koulutuksiin osallistuvien odotetaan testaavan koulutuksissa esiteltyjä harjoitteita maahanmuuttajien ryhmissä ja antamaan kokemukseistaan palautetta sähköisellä lomakkeella.