Tervetuloa toiminnallisiin pajailtapäiviin

Julkaistu: 08.11.16 · Kategoria: Tapahtuma

KOKO KROPPA PELITTÄÄ! – Kehollisia ja pelillisiä menetelmiä maahanmuuttajien kielenoppimiseen ja kotoutumiseen

Aika

  • maanantaina 5.9.2016 klo 12.30-16 ja
  • maanantaina 26.9.2016 klo 12.30-16

Paikka: Metropolia Ammattikorkeakoulu, Hämeentie 161, Helsinki (tanssistudio ja teatterisali)

Pajailtapäivien sisällöt eroavat toisistaan, joten voit osallistua toiseen niistä tai molempiin. Osa pajoista voidaan tarvittaessa vetää englanniksi. Ensimmäiset 40 ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Enintään 2 osallistujaa/ organisaatio.

Ilmoittautumiset 31.8. mennessä: https://elomake.metropolia.fi/lomakkeet/16886/lomake.html

Kouluttajat: Anita Ahlstrand lehtori, Liikkuminen ja toimintakyky. Asiantuntija liikkeen, kehon ja vuorovaikutuksen hyödyntämisessä toimintakyvyn tukena sekä luovissa ja toiminnallisissa menetelmissä.

Eveliina Korpela lehtori, Sosiaalinen hyvinvointi. Asiantuntija kielellä vaikuttamisessa, kielenoppimisen pedagogiikassa ja maahanmuuttajien suomen kielen opetuksessa.

Päivi Rahmel lehtori, Kulttuuripalvelut. Asiantuntija toiminnallisissa, tarinallisissa ja draamallisissa menetelmissä oppimisen tukena.

Jouni Piekkari. Draamakasvattaja FM. Asiantuntija monikulttuurisuustyössä, osallistavissa menetelmissä ja toiminnallisessa kielenoppimisessa.

Kohderyhmä Maahanmuuttajien kanssa työskentelevät ja toimivat sekä kehollisista ja pelillisistä harjoitteista kiinnostuneet. Maahanmuuttajataustaiset henkilöt ovat erityisen lämpimästi tervetulleita.

Tavoite Harjoitella hauskojen, toiminnallisten harjoitteiden ohjaamista, arvioida niiden käyttöä erilaisissa ryhmissä ja tukea Kepeli-hanketta kehittämään uusia toiminnallisia harjoitteita.

Tilaisuudet ovat maksuttomia. Iltapäivän aikana voi halutessaan pitää tauon läheisessä kahviossa.

Lisätietoja työpajoista: Anita Ahlstrand anita.ahlstrand@metropolia.fi